Takarítási Szolgáltatásaink:

Ingyenes kiszállás és helyszíni felmérés!

Rugalmasság + pontosság + megbízhatóság + alacsony árak + garancia

Gyors Kapcsolat: 06- 70- 290- 71- 80


Épülettakarítás Budapest

Épülettakarítás

Takarítási csomagajánlatunk közül reméljük megtalálja az önnek legideálisabb megoldást. Ha takarítást szeretne igényelni, de Önnek inkább komplett csomagajánlat volna szinpatikusabb itt találja a csomag ajánlatainkat.

takarítás 1.kerület

Takarítás I. kerület

Takarítás Budapest I. kerület valamint egész Budapest területén elérhetőek vagyunk! Épülettakarítás, építkezés utáni takarítás minőségi munkavégzéssel, akciós árakkal!

takarítás 22.kerület, hűvösvölgyben

Takarítás Hűvösvölgy

Munkáinkat rejtett költségektől mentesen végezzük. Bízza ránk nyugodtan az takarítás feladatokat, mert munkáinkra 100% ügyfél elégedettségi garanciát biztosítunk.

Takarítás Óbudán

Takarítás Óbudán

Óbudán is számíthatnak takarító szolgálatunkra akár iroda, lakás, garázs takarításáról legyen is szó.

Takarítás újpest

Újpest takarító

Minőségi munkát végző takarító csapatunk folyamatosan akciós tarifákkal várja kedves leendő és meglévő ügyfeleink hívását Újpest központjából is.

takarítás lipótváros

Takarítás Lipótváros

Lakások, irodák, üzletek minőségi takarítását vállaljuk az 5.kerületben is és Budapesten bármely kerületében.

takarítás Terézvárosban

Takarítás VI. kerület

Minőségi takarítás munkavézéssel állunk szolgálatába Budapest 6.kerületében is. Hívjon minket bizalommal ha alapos takarításra lenne szüksége.

takarítás 7.kerületben

Takarítás Erzsébetváros

Takarító csapatunkat elérhetik akár rendszeres akár havi vagy heti takarításról legyen is szó. Álltalában havi vagy heti takarítást szoktak kérni, mert ilyenkor az egész ház kitakarításra kerül.

takarítás 8.kerület

Takarítás Józsefvárosban

Ha ön is unja már a minden napi takarításokat, keresse takarító részlegünket bizalommal! Állunk szolgálatában minden nap Józsefvárosban is! Túl sok a por, kosz, szenny? Pánik helyet hívjon minket és mi akár azonnali kezdéssel kitakarítjuk lakását!

takarítás 9.kerület

Ferencvárosi takarító szolgálat

Minőségi munkát végző takarító csapatunk folyamatosan akciós tarifákkal várja kedves leendő és meglévő ügyfeleink hívását. Ha takarításról van szó, bízza ránk a piszkos munkát.

takarítás Kőbánya

Takarítás Budapest X.kerület

Az igényes takarítás Budapest X.kerületében is elérhető árakon lehet igénybe venni cégünktől. Hívja ügyfélszolgálatunk bizalommal.

takarítás 11.kerületben

Takarítás XI. kerület

Problémát, gondozz okoz a takarítás? Hétvégén sincs ideje nagytakarításra? Aggodalom helyet keresse ön is bizalommal, takarító csapatunkat Budapest 11.kerületében is állunk rendelkezésére.

Takarítás XII. kerület Hegyvidék

Takarítás XII. kerület Hegyvidék

Takarítások Budapest 12.kerületében: Ha takarításról van szó, bízza ránk a piszkos munkát. Gyors kiszállás az XII. kerületben Budapesten!

takarítás 13.kerületben

Takarítás Újlipótváros

Takarítás XIII. kerület Újlipótváros - lakása a tisztaságtól ragyogjon! Takarítás 13. kerület területen folyamatos Akciós árakon!

takarítás zuglóban

Takarítás XIV. kerület - Takarítás Zugló

Zugló Területén szintén elérhetik takarító csapatunkat. Iroda, Lakás, Garázstakarítás? Bízza ránk. Gyors, minőségi munkavégzés, megfizethető árak.

takarítás Budapest 15.kerüker

Takarítás Rákospalota

Munkáinkat rejtett költségektől mentesen végezzük. Bízza ránk nyugodtan az takarítás feladatokat, mert munkáinkra 100% ügyfél elégedettségi garanciát biztosítunk.

Takarítás Budapest XVI.kerület

Takarítás Budapest XVI.kerület

Takarítások Budapest XVI. kerületben: A profi és mindenre kiterjedő takarítás XVI.kerületben az Ön számára is elérhető lehet, ha mellettünk dönt.

Extrém takarítás

Extrém takarítás

Extrém takarítás elvégzéséhez keresse bátran csapatunkat. Ránk mindig számíthat még extrém helyzetekben is. Kedvező árakon, minőségi szolgáltatást nyújtunk.

csarnok takarítás

Csarnok takarítás

Csarnok takarítás: Cégünk immár több éve áll szolgálatunkba mint minőségi takarító szolgálat. Az ügyfeleink egyaránt számíthatnak ránk lakás, iroda, raktárak és csarnok takarítás esetén is.

Takarítás XVII.kerületében

Takarítás XVII.kerületében

Takarítás 17. kerületben is ugyan olyan fontos mint bármely másik kerületben, de nagyon sokat keresnek az interneten úgy, hogy takarítás XVII. kerület, takarító szolgálat Budapest 17. kerületben.

kTakarítás Pestszentlőrinc

Takarítás Pestszentlőrinc

Takarítás Budapest XVIII. kerület, Pestszentlőrinc valamint egész Budapest területén elérhetőek vagyunk! Épülettakarítás, építkezés utáni takarítás minőségi munkavégzéssel, akciós árakkal!

Beázás utáni takarítás

Beázás utáni takarítás

Beázás utáni takarítás Budapesten: Amikor egy lakásban beázás történik akkor gondolom senkinek sem kell ecsetelgetni, hogy az milyen kosszal és szennyeződéssel jár együtt.

Csőtörés utáni takarítás

Csőtörés utáni takarítás

Amikor a csőtörés miatt elázik a lakás annál rosszabb dolog nem nagyon van, és sajnos nem elég, hogy mindenünk ellázik, de a mocsok, a kosz, a szenny eltakarítása sem semmi feladat.

Fertőtlenítő Takarítás

Fertőtlenítő takarítás

Fertőtlenítő takarítás álltalában akkor szükséges amikor beázás, csőtörés, lakásfelújítás történik, de szükséges még akkor is ha konyha vagy fürdőszoba takarításról an szó.

takarítás XIX.kerület

Takarítás Budapest XIX. kerület

Takarítás 19. kerületben is ugyan olyan fontos mint bármely másik kerületben, de nagyon sokat keresnek az interneten úgy, hogy takarítás XIX. kerület, takarító szolgálat Budapest 19. kerületben.

Takarítás Budapest XX. kerület

Takarítás Budapest XX. kerület

Takarítás Budapest XIX. kerület, valamint egész Budapest területén elérhetőek vagyunk! Épülettakarítás, építkezés utáni takarítás minőségi munkavégzéssel, akciós árakkal!

Takarítás Csepelen

Takarítás Csepelen is elengedhetetlen.

Munkáinkat rejtett költségektől mentesen végezzük. Bízza ránk nyugodtan az takarítás feladatokat, mert munkáinkra 100% ügyfél elégedettségi garanciát biztosítunk. Takarítási áraink is igen kedvezőek amit meg is tudnak nézni a takarítás árak menüpont alatt.

magánlakás takarítása

Magánlakások takarítása Budapesten

Magánlakások takarítása Budapesten: igényelhető igényszerint alkalmi, heti vagy havi takarítás egyaránt. Minden esetben alkalmazkodunk a megrendelőink igényeihez. Akkor dolgozunk amikor szükség van a szolgálatainkra.

hétvégi nagytakarítás

Hétvégi nagytakarítás Budapesten

Hétvégi nagytakarítás Budapesten: problémát, gondozz okoz a takarítás? Hétvégén sincs ideje nagytakarításra? Aggodalom helyet keresse ön is bizalommal, takarító csapatunkat hétvégi nagytakarítás esetén is.

Iroda pipere takarítás

Iroda pipere takarítás

A fránya por sajnos nem ismer lehetetlent, megtelepszik ott ahol csak tud, de ebben segít önnek az Iroda pipere takarítás szolgálatunk, hogy az irodájában patyolat tisztaságot teremtünk.

Esti takarítás budapest

Esti takarítás budapest

Ha önnek irodája van és minden nap dolgozik, akkor nem marad hátra mint igényelni az Esti takarítás szolgálatot.

Intézmény takarítás Budapest

Intézmény takarítás Budapest

Különböző intézmények takarítását bízza olyan cégre akinek a takarítás a hivatása, bízza ránk az Intézmény takarítás Budapest területén.

Iskola Takarítás Budapest

Iskola Takarítás Budapest

Minőségi Iskola Takarítás Budapesten: Teljes körű takarítás szolgálatot kínálunk minden leendő és meglévő ügyfeleinknek! Kiváló minőségi gépeket és eszközöket, hatékony tisztító szereket alkalmazunk az Intézménytakarítás alatt.

Takarítás Budafok

Takarítás 22.kerület, Tétény, Budafok

Takarítás Budapest XXII. kerület, valamint egész Budapest területén elérhetőek vagyunk! Épülettakarítás, építkezés utáni takarítás minőségi munkavégzéssel, akciós árakkal!

Takarítás XXII. kerület, Budafok, Tétény - lakása a tisztaságtól ragyogjon!
Takarítás 22. kerület területen folyamatos Akciós árakon!

Azonnali forródrót: 06- 70- 290- 71- 80