Takarítási szolgálat

Takarítás ügyfélszolgálat.

Ingyenes helyszíni felmérés!

Minőségi munkavégzés garanciával!

Takarítások Budapesten:
06- 70- 290- 71- 80

Takarítás Otthon - Tippek,trükkök,praktikákKonyhai eszközök hatékony tisztítása - Házi praktikák:
Az egyes konyhai eszközöket, melyek mindennapos használatnak vannak kitéve igen csúnya foltok piszkíthatják, melyeket nem is olyan egyszerű eltüntetni, ha nem ismerünk pár remek trükköt, ami segíthet.

mikrohullámú sütő tisztítása:
A mikrohullámú sütő belseje az egyik legnehezebben tisztítható rész, amit hatékonyan úgy varázsolhatunk tisztává, hogy egy tál forró vízbe belekarikázunk egy egész citromot és azt helyezzünk a sütő tálcájára. Ezt addig kell melegíteni, amíg elegendő gőz nem képződik, ugyanis általa fellazul a szennyeződés. Ezután már könnyedén tisztára törölhetjük a mikró belsejét egy egyszerű puha, nedvszívó ruhával.


gáztűzhely tisztítása:
A tűzhelyre kifutott étel a másik bosszantó tényező, viszont erre is van megoldás. Amíg meleg a tűzhely tegyünk rá szódabikarbónát, várjunk amíg a folt magába szívja azt és máris tisztára törölhetjük a sütő felületét megerőltetés nélkül.


kedvenc edényünk tisztítása:
Ha a kedvenc agyagedényünk, amit sokszor oly szívesen használunk magába szívta a zsírszagot és emiatt már nem használjuk szívesen, nem lehet használni, akkor azt tegyük egy nagyobb edénybe és főzzük ki erős ecetes vízben, majd ezután egy napig csak áztassuk hideg vízben. Szinte hihetetlen, de a zsírszag teljesen el fog tűnni. Abban az esetben viszont, ha az agyagedény egyszerűen csak kellemetlen szagú, azonnal állítsuk hideg vízzel teli edénybe és a vízbe tegyünk szódát, szappant, majd negyed óráig főzzük. Ezek után következik a többszöri öblítés, majd a szárítás, lehetőleg napon.


hagymaszag eltüntetése:
Az egyik sokszor előforduló dolog a konyhában a hagyma szaga, amit sajnos több eszköz is könnyedén átvesz. Érdemes viszont tudni, hogy a konyhai eszközökről egyszerűen is eltüntethetjük a hagymaszagot, ha közvetlenül a felületüket bekenjük citromlével vagy egy félbevágott citrommal, esetleg a mosogatóvízbe a mosogatóvízbe csepegtethetünk egy kis ecetet és a probléma már kezelve is van.

Takarító cég Budapesten

Takarítási szolgáltatás reális áron, takarító szolgáltatás igény szerint Budapesten, Gödön, Budaörsön, Dunakeszin, Törökbálinton, Biatorbágyon!

Forró Drót: 06- 70- 290- 71- 80

Keresse takarító szolgálatunkat bizalommal. Készséggel állunk szolgálatában!


Rugalmasság + pontosság + megbízhatóság + alacsony árak + garancia

Forró Drót: 06- 70- 290- 71- 80