Lakástakarítás olcsón.

takaritas akcio


lakas takaritasa

Lakástakarítás kereső szavaink:

 • Lakástakarítás

 • Lakástakarítás azonnal

 • Lakástakarítás Budapest

 • Lakástakarítás Dunakeszi

 • Lakástakarítás olcsón

 • Lakástakarítás árak

 • Lakástakarítás házilag

 • Lakástakarítás ár

 • Lakástakarítás Budapesten

 • Lakástakarítás Budaörs

 • Lakástakarítás Törökbálint

 • Lakástakarítás Érd

 • Lakástakarítás lakásokban, családi házakban.

  Lakástakarítás forródrót:  tel06- 70- 290- 71-80   email kuldes
  Ingyenes kiszállás és helyszíni felmérés!

  Rugalmasság + pontosság + megbízhatóság + alacsony árak + garancia

  Cégünk minőségi szolgáltatást nyújt minden leendő és meglévő ügyfeleink részére, reális árakon Budapesten, Érden, Törökbálinton, Dunakeszin, Budaörsön.

  Cégünk számára a legfontosabb az a bizalom és megtiszteltetés amelyet munkánk során ügyfeleink részéről elnyerünk. Ennek érdekében a vállalt feladataink elvégzésekor minden esetben alapvető követelmény a hibátlan munkavégzés, az udvariasság és az igényesség.

  A takarító munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, önállóan minőségi munkát végeznek.

  lakastakaritas Kellemes érzés egy tiszta otthonba hazatérve pihenni ki a nap fáradalmait. Ügyfelünk gondtalanul élvezheti otthonának minden előnyét, kényelmét anélkül, hogy a rendezettség fenntartásának fáradtságos terheit viselné.

  Munkánk során családi házak, magánlakások takarítását végezzük. Ügyfeleink nagy megelégedésére. Szolgáltatásunk során legtöbb esetben napi takarítás, piperetakarítás, vagy nagytakarítás elvégzésére kapunk megbízást, elsősorban rendszeres teljesítéssel.

   

  Amit a rendszeres (napi, heti) takarítás keretében elvégzünk:

  portalanítás, porszívózás, elektromos berendezések szakszerű letakarítása, felmosás, mosogatás, locsolás, konyhai gépek tisztántartása, WC takarítás, kád takarítás, stb..

  Lakástakarítás Budapest és környékén.

  Lakástakarítás forródrót:  tel06- 70- 290- 71-80   email kuldes

   

  Bejárónő vagy lakástakarítás szolgálat?

  lakastakaritas Egy bejárónőt apróhirdetés oldalról vagy valaki ajánlásával hívunk fel. Nagyon sokan félnek egyedül hagyni a lakásukat addig míg egy bejárónő elvégzi a piszkos munkát, de mindig attól félni vagy azon gondolkodni vajon mi lesz mire hazaérünk?! Épen az ilyen és hasonló gondolat miatt kell takarító csapatot hívni, akik leinformálhatóak, elérhetik őket a nap bármely szakában, amennyiben a munkáltató reklamációval szeretne élni, úgy egy személy mindig a rendelkezésére tud áll, a takarítást végző személyt is folyamatosan figyeljük, hogy a megrendelőnk minden igényét ki tudjuk elégíteni!

  Lakástakarítás esetén csak úgy beengedjek valakit a lakásomba, otthonomba?

  lakas takaritasa Lakástakarítás Budapest szolgálatunk több éves múltra tekint vissza, eddig olyanok is megbízták takarító szolgálatunkat akik igen, igen félős emberek. Szerencsére eddig semmilyen konfliktus nem volt senkivel sem, takarító csapatunkra senkitől sem kaptunk panaszt. Lakástakarítás esetén ön döntheti el, hogy kit is szeretne megbízni az otthona kitakarításával, majd választás követően az a személy fog önhöz járni lakás takarítani akit ön választ, így a szimpátia és a nyugalom is megmarad. Takarító csapatunk tagjai mind leinformálhatóak és rendelkeznek erkölcsi bizonyítvánnyal!

  Cégünk vállalja a lakástakarítás alkalmi vagy rendszeres takarítását is. Teljes diszkrécióval dolgozunk, szükség esetén titoktartási nyilatkozatot is szívesen aláírnak! Minőségi és precíz lakástakarítás terén cégünk az elsők között szerepel!

  Rendszeres lakástakarítás

  Rendszeres lakástakarítás részlegünk mindent elvégez ön helyet, takarító csapatunknak csak egyszer kell elmondani, hogy ön mit és hogyan is szeretne és kívánsága szerint megcsinálják azt! Igény esetén redőnyök, reluxák, minden konyhai eszközök vegyszeres tisztítása, kárpit és szőnyegtisztítás, csempék lemosása- vízkőtelenítése, pince és garázsok takarítása.

  Lakástakarítás társasháznak!

  Lakástakarítás forródrót:  tel06- 70- 290- 71-80   email kuldes

   

  Lakástakarítás társasházban

  Takarító személyzetünk mindegyike magasan képzet, lelkiismeretesek, munkájukra igényesek, minőségi tisztítószereket alkalmaznak, korszerű és modern takarítóeszközöket biztosítanak minden lakástakarítás esetén Budapesten. Lépcsőház és lépcsők lemosásától kezdve mindent letisztítanak amit a megrendelő igényel!

  Lakástakarítás versenyképes árakon több mint 10 éves múlttal! Lakástakarítás Budapesten gyorsan és professzionális módon!

  Minőségi és megbízható lakástakarítás reális áron!

  Takarító céget keres? Olcsó takarítás pontosan, megbízhatóan Budapesten és Pest környékén. | www.takaritasok.hu | Minőségi takarítás olcsón!