Felújítás utáni takarítás Budapesten

Festés utáni takarítás Lakás felújítás utáni takarítás.

Ingyenes helyszíni felmérés!

Rugalmasság + pontosság + megbízhatóság + alacsony árak + garancia

Takarító forródrót: 06- 70- 290- 71- 80


Felújítás utáni takarítás minőségi munkavégzéssel, földi árakkal!

Project Title Felújítás utáni takarítás kellő odafigyelést igényel. Nagy figyelmet kell fordítunk a frissen elkészült falakra és a többi dolgokra, hogy ezek ne sérüljenek, ne vizesedjenek el továbbá a por és a festék maradványok tökéletesen legyenek letakarítva.

A fugák szennyeződését úgy varázsoljuk tisztává, hogy azok semmilyen formában sem sérülnek meg. Felújítás utáni takarítás elvégzése mindig, minden esetben speciális takarító eszközök és tisztító szerekkel történik.

Felújítás utáni takarítás munkálatokat teljes körű garanciával végezzük, hogy ön teljes mértékben nyugodt tudjon lenni. Kellő odafigyelést fordítunk a tisztítandó felületekre, azoknak az ápolásukra illetve az állag megóvására. Parketta fényesítése, szőnyegek tisztítása. Takarító cégünk biztosítja önnek az alapos és precíz munkavégzést.Felújítás utáni takarítás

Hozzáértő takarító szolgálatunk segítségével!

Project Title Egy lakásfelújítás során nem kevés por és kosz tud lenni, a felújítás utáni takarítás részlegünk pontosan arról szól, hogy a sok port és koszt ami a felújítás során keletkezett alaposan és precízen eltakarítsa önnek, hogy ön egy új és tiszta lakásba tudjon aludni, pihenni.

Felújítás utáni takarítás szolgálatunk vállalja a teljes körű lakástakarítását, szemét eltakarítást, a padlóról való kosz és por eltakarítását, amennyiben szükséges a szőnyegek kitakarítását, pókhálózást, csövek lemosását, csempék letisztítását, ajtók lemosását.

Lakásfelújítás utáni takarítás sohasem könnyű feladat, hisz az odaszáradt festék foltok a rengeted por és miegymás eltakarítása nem egyemberes feladat. Amennyiben nem szeretne ilyen piszkos munkával tölteni szabadidejét, bízza ránk a felújítás utáni takarítás feladatát. Megyünk és tiszta, higiénikus környezetett varázsolunk lakásába, irodájába, házába!

Lakásfelújítás utáni takarítás olcsó árakon, minőségi munkavégzéssel!

Forródrót: 06- 70- 290- 71- 80