Építkezés utáni takarítás

építkezés utáni nagytakarítás Budapesten képzett takarító csapattal!

Ingyenes helyszíni felmérés!

Rugalmasság + pontosság + megbízhatóság + alacsony árak + garancia

Takarító forródrót: 06- 70- 290- 71- 80


Minőségi munkavégzés 100% garanciával!
Építkezés utáni takarítás igény szerint reális áron! Felújítás utáni takarítás, építkezés utáni takarítás minőségi munkavégzéssel, akciós árakkal!

Építkezés utáni nagytakarítás Budapesten

Takarító cégünk minőségi munkavégzéssel végzi az építkezés utáni takarítás, felújítás utáni takarítás munkálatokat. Építkezés utáni takarítás a nehezen végezhető feladatok közé tartozik, mivel az építkezés után megmaradt sitt, törmelékek eltarakrítása nem gyerek játék. És még nem is beszéltünk egy felújítás utáni takarítás esetéről amikor a festékmaradványok, a por és kosz eltakarításáról van szó.

Project Title Aki építkezet már valaha is vagy csak látot már építkezész az nagyon jól tudja, hogy az építkezéssel járó rengeted kosz, és por továbbá a sok szennyfolt eltakarítása bizony még egy takarító csapatot is komoly munka elé állít. Önnek szerencsére könnyebb dolga van mivel itt vagyunk önnek! Mi rendet és tisztaságot teremtünk lakásában, ingatlanában még olyan esetekben is mint az építkezés.

Építkezés utáni takarítás munkálatokat teljes körű garanciával végezzük, hogy ön teljes mértékben nyugodt tudjon lenni. Kellő odafigyelést fordítunk a tisztítandó felületekre, azoknak az ápolásukra illetve az állag megóvására. Parketta fényesítése, szőnyegek tisztítása. Takarító cégünk biztosítja önnek az alapos és precíz munkavégzést.

Építkezás utáni nagytakarítás.

Forródrót: 06- 70- 290- 71- 80

Igény szerint végezzük munkáinkat. A lakást kívül- belül tisztává tesszük ha igényli. Ablakok lemosása, ablakpárkányok letisztítása, bútorok letörlése, a padlólapok porszívózása, felmosása, fürdőszoba tisztítás, konyhai helyiség alapos letisztítása felhasználó barát vegyszerekkel.

Nem maradt már egy kicsi energiája sem az építkezés után, pedig a lakást- házat belepi a por és kosz? Aggodalom helyet tárcsáza telefonszámunkat bizalommal és mi rendet és tisztaságot teremtünk ingatlanába!