Alapos takarítás Budapest területén.

Alapos takarítás Budapesten.

Ingyenes helyszíni felmérés!

Rugalmasság + pontosság + megbízhatóság + alacsony árak + garancia

Alapos takarítás forródrót: 06- 70- 290- 71- 80


Project Title

Nagytakarítás Budapesten: Sok mindent megteszünk egészségünk érdekében, ám a higiénikus környezet az, ami talán nem kap elég nagy figyelmet, holott megannyi esetben a betegségekért a különféle atkák és baktériumok a felelősek. Az időnként elvégzett nagytakarítás éppen ezért nagyon fontos, ám sokszor erre nincs idő vagy nincs lehetőség különféle okokból kifolyólag.

Elismert cégünk által a nagytakarítás folyamán olyan speciális és hatékony tisztítószereket használunk, amelyeket ha saját magának kellene megvásárolnia, lehet többe kerülnének, mintha a takarítást azonnal profikra bízza, akik mindent elintéznek Ön helyett. Képzett és komoly tapasztalattal rendelkező takarító csapatunk fiatalos és lendületes, megbízható és tökéletesen precíz munkát ad, speciális tisztítószerekkel és eszközökkel.

Általunk otthona, irodája vagy más egyéb helyiség egyetlen zuga sem fog poros, szennyeződésekkel telt maradni.

Ha a nagytakarítás érdekében hozzánk fordul, akkor nem kell kevés szabadidejét feláldoznia, azt sokkal kellemesebb tevékenységgel töltheti. Amíg mi tisztára varázsoljuk otthonát nyugodtan tudja élvezni a pihenést, barátainak társaságát és mire hazaér már csak egy tisztaságtól ragyogó, egészséges környezetet fog találni. A nagytakarítás csomagunk magába foglalja a szőnyegpadló porszívózását, az általános portalanítást, az ablaküvegek és ablakkeretek lemosását, tisztítását, a bútorok, műszaki berendezések száraz-nedves tisztítását, járólap-parketta felseprését, felmosását, a konyha és más helyiségek teljes körű takarítását és még sorolhatnánk.

Ha szeretne biztosra menni és olyan nagytakarítás szolgáltatás mellett dönteni, mellyel biztosan elégedett lesz, mely nem csak tisztává, de egészségessé is varázsolja otthonát, akkor forduljon hozzánk Ön is bizalommal a megbízható, alapos és kedvező árú szolgáltatások érdekében!

Alapos takarítás professzionális módon:

Alapos takarítás forródrót: 06- 70- 290- 71- 80