Ablaktisztítás, ablakpucolás

Ablaktakarítás Budapesten.

Ingyenes helyszíni felmérés!

Rugalmasság + pontosság + megbízhatóság + alacsony árak + garancia


Az ablak,- ajtóüvegek takarítása, tisztítása, ujjlenyomat mentesítése az egyik leglátványosabb feladat megoldás iroda, intézmény takarítás esetén. Nem csak az üvegezett felületek vegyszeres lemosása adja ezt az érzést a szemlélő számára, hanem a keretek lemosása, szükség esetén fertőtlenítése.

Az üvegfelületek az épületeink egyre nagyobb hányadát foglalják el. Biztosítják, hogy a természet egy szelete bekerüljön a lakóterünkbe, irodáinkba, munkahelyeinkre. Természetes fényforrás, amely komfortosabb, mint bármely mesterséges fény.
Project Title Az üvegfelületek az épületeink egyre nagyobb hányadát foglalják el. Biztosítják, hogy a természet egy szelete bekerüljön a lakóterünkbe, irodáinkba, munkahelyeinkre. Természetes fényforrás, amely komfortosabb, mint bármely mesterséges fény.

Irodatakarítás Budapest részlegünk vállalja egy teljes iroda, irodaház takarítását megbeszélés szerint: az iroda helyiség porszívózását és felmosását, portörlését, pók és por hálózását, az iroda bútorok letörlését, ablakkeretek ás párkányok letisztítását, papírkosarak és szemetesek kiürítését, íróasztal és kávézóasztal letörlését.

Ablaktisztítás- Ablakpucolás Budapesten: árainkat is igyekszünk alacsonyan, piacképesen tartani.

Project Title Zavarja, idegesíti az ujjlenyomatos, poros ablaküveg? Annyira poros az ablak, hogy már alig lát ki rajta? Bízza takarító csapatunkra az üvegfelületek letisztítását! Ablaktisztítás, hogy otthona ismét a fénytől áradozzon. Ablaktisztítás takarító csapatunk segítségével, költséghatékonyan Budapesten és Pesten!

Ablaktisztítás nem kellemes időtöltés, nagyon sokszor főleg ha kisgyerek is van a környezetünkben, hogy az ablaküveg tele van ujj és tenyér lenyomatokkal, ezeknek a letisztítása igen nehéz feladat főleg ha ráadásul a gyerek ételmaradékos kézzel piszkítja be az üveget. Használhatunk olyan szereket is mint amit a boltokban is lehet venni, de miért vesződne ablaktisztítással ha van aki önhelyet megcsinálja gyorsan és kedvező áron!

Ablaktisztítás helyett élvezze a családja társaságát vagy kapcsolódjon ki egy kicsit, takarító szakmestereink megoldják önnek az ablaktisztítás vesződségét akármilyen ablakról legyen is szó! Ablaktisztítás szolgálatunk készséggel áll rendelkezésére!

Ablakisztítás Budapest és környékén.

Ablakpucolás forródrót: 06- 70- 290- 71- 80


Project Title

Ablaktisztítás árainkat igyekszünk piacképesen, alacsony árakon tartani, mert nem célunk az emberek lehúzása egyes cégekkel ellenkezőleg. Pihenjen vagy szórakozzon nyugodtan és az ablaktisztítás munkálatokat hagyja a profikra!

Ablaktisztítás nem csak lakóingatlanokban hanem iskoláknak, irodaházaknak, gyáraknak, üzemeknek egyaránt megoldjuk! A kis négyzetmétertől akár több száz négyzetméterig legyen is szó, takarító csapatunk áll rendelkezésükre Budapesten és Pest megye területén!

Ablaktisztítás után az ablaküveg nem marad csíkos, száradás követően vízlepergető, vízkő oldó hatású lesz, nagyon hosszú ideig nem kell majd ablaktisztítás szolgálatot hívnia!

Ablaktisztítás professzionális módon:

Ablaktisztítás forródrót: 06- 70- 290- 71- 80

Ablakpucolás mesterfokon, az ablakpucolás történhet házilagosan is szakemberek segítsége nélkül, íme néhány ötlet!

Ablakpucolás házilag:Ablakpucolás ecettel: ebben az esetben szükségünk lesz egy üres spriccelős flakonra és egy fél- 1 dl ecetre. A flakonba öntjük az esetet és felöntjük annyi vízzel, hogy a flakonunk tele legyen, az így elkészült ablakpucoló vegyszerünkkel pucoljuk meg úgy az ablakot mintha rendes ablaktisztító lenne.

Ablakpucolás ablaktisztítóval: ebben az esetben a flakonon található utasítás szerint végezzük el az ablakpucolást, de a letörlését ne újságpapírral vagy hasonló papírral végezzük el, helyette Villeda törlőt használjunk! Nem lesz az üveg foltos és maszatos utána!

Ablakpucolás ablaklehúzóval: veszünk egy ablaktisztító vegyszert ráfújjuk az üvegfelületre, leöblítjük sima vízzel és ablaklehúzóval lehúzzuk a vizet az üvegről.

Ablakpucolás sima mosogató vagy szappanos vízzel: fogunk egy szivacsot és elkezdjük lemosni az üveget rendesen, majd megfogunk egy tiszta rongyot, ( itt szintén a Villeda a nyerő ) és letöröljük az üvegről a szappanos vegyszeres vizet. Fontos, hogy mindig mossuk ki a Villedát használat közben és jól csavarjuk ki!

Ha házilagosan szeretné az alaktisztítás munkát elvégezni, a fent említett módszerek segíthetnek önnek! A házilagos módszerek segíteni tudnak egy háziasszonyon, de egy olyan intézményben ahol több tíz- húsz vagy annál is több van, érdemes ablaktisztító szolgálatot hívni, aki gyorsan és precízen, kedvező árakon elvégzi az ablakok lemosását!

Ablakpucolás takarító mesterektől:


Rugalmasság + pontosság + megbízhatóság + alacsony árak + garancia

Ablaktisztítás forródrót: 06- 70- 290- 71- 80


Project Title A házilagosan végzett ablaktisztítástól eltérően egy hozzáértő takarító csapat olyan vegyszerekkel dolgozik amik nem károsak a szervezetre, nem hagynak csíkot, vízkőoldó hatásúak és ezáltal vízlepergetőek! Amennyiben ön sem szeretne akár több órát is ablaktisztítással vesződni hívja ablaktisztító mestereinket bizalommal! Budapesten és Pest megye területén állunk rendelkezésére! Ablaktisztítás mesterfokon profi takarító csapattal! Ablaktisztítás irodákban, iskolákban, üzletekben egyaránt, bízza mestereinkre az ablaktisztítás feladatát!